Syylliset

Terve vaan,

Tämä on siis reissublogi, joka kertoo vaihto-opinnoistani sekä oheistoiminnasta Filippiineillä. Ei ehkä tässä järjestyksessä. Jos joku randomi sattuu lukemaan, niin olen siis vajaa runsas neljännesvuosisadan ikäinen alunperin Turun seudulta lähtenyt, vähitellen tamperelaistunut teekkarihunsvotti. Opiskelen Suomessa TTY:llä ja täällä Filippiineillä De La Salle Universityssä.

Pahoittelen ensimmäistä päivitystä, joka sisältää siis kuulumiset ekalta parilta kuukaudelta (tuli paljon tekstiä..). Lisäksi kuvanlaatu on tn. paikoitellen kehno ja omia videoita ei toistaiseksi ole tullut ladattua tänne. Videoiden laatu pokkarilla on hirveä ja netti on sellainen, että kuvienkin uppaaminen tuottaa tuskaa…

Enivei, kiitos mielenkiinnosta ja toivottavasti nautit lukemisesta! Palautetta ja kommentteja saa myös ilman muuta jättää! 🙂 Manila kuittaa.

Statusupdate: reissu on jo ohi, mutta blogin backlog on melkein vuoden mittainen ja paljon on vielä sanomatta. Päivityksiä tullee siis edelleen.

Kiitokset kuvista/thanks for the pictures: Kossu, Krisu, Motti, Ester, Jürgen, Benj, Jay, Sam, Ed, Ronnie, Kage, Renz, Jessica, Hugo…

Mainokset

3 vastausta artikkeliin: Syylliset

  1. ilzed sanoo:

    unohdit mainita, että ulkonäkösi on täydellinen

  2. ilzed sanoo:

    muistan myös, että ihosi on pehmeä

  3. Kiitos Ile. Ilman tarkennuksiasi tämä sivu olisi epätäydellinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s