Baler – that pretty harry break out there

Lähes jokaisessa surffikelpoisessa mestassahan paikalliset hirmut, lokaalit, locals tuntevat rannan sekä olosuhteet ja pääsevät kotirannastaan tietysti nauttimaan koska vain. Näin ollen he eivät välttämättä surffaamaan vaivaudu, elleivät olosuhteet ole vähintään kohtuulliset.

Peukalosääntönä voidaan todeta että jos kaikki kanssalainelautailijat ovat aloittelijoita tai pahimmassa tapauksessa  sinä ja kaverisi olette aallokossa omassa hyvässä seurassanne, eivät olosuhteet ole parhaasta päästä. Poikkeuksena toki se, että olette löytäneet helmen rannan kokonaan itsellenne, mutta silloin varmaan muutenkin tiedätte mitä teette.

No, kuten tiedämme, ei suomipoikaa kotimaan surffipaikoilla ole siunattu. Kun verta, hikeä ja kyyneliä on uhrattu litrakaupalla paikan päälle pääsemiseksi, on ulos mentävä oli aallot sitten kuinka kehnoja tahansa… Touhu on sitten tällaista ja kyllähän se syö hiukan miestä:

It’s all yours mate.

Ensimmäisenä päivänä otimme vain kevyttä tuntumaa white wash -ajeluiden merkeissä, eipä siinä mylläkässä paljoa muuta voinut tehdäkään. Jo siinä huomasi elämäntapojen kavalan vaikutuksen surffin mukavuuteen. Aamuun asti venyneet juhlinnat, rasva ja etanoli pääasiallisena polttoaineena, pekoniaamiaiset, puoli-ilmaiset tupakkatuotteet… Tein jälleen pyhiä lupauksia elämäntapojeni muuttamisesta, jotka rikoin jo ennen kuin aurinko ehti seuraavan kerran painua mailleen.

Lem vetää tunteella, itsellä aika väsyn näköistä.

Lisätään koottuihin selityksiin vielä se klassinen, eli että homma ei ole mukavaa kun vehkeet on liian pienet. Kuvamateriaali on suht retardo-tasoa, mutta johtuu osittain siitä, että peruspokkari on väärä vehje näihin hommiin. Oikeampi olisi järkkäri jalustalla ja pitkällä putkella. Jotain tämäntapaista. No, ammattisurffareille ammattikuvaajat.

Aallot näyttävät aika mitäänsanomattomilta pokkarin kuvassa…

…sama zoomattuna. Ihan vierestä katsottuna ne ovat varsin kohtuullisia, usko pois. Varsinkin kun katselee niitä makuuasennosta.

Mainokset
Kategoria(t): Filippiinit Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Baler – that pretty harry break out there

  1. Paluuviite: Surffin teoriaa | aaltojenkuningas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s