Introduction (hyvää kannattaa odottaa…?)

Tässä tätä nyt tulee: ajatusjätettä meiningistä maailman laidalla – as requested.

Tämän blogin kautta voitte nautiskella kuulumisistani sopivaksi katsomissanne annoksissa. Kyseessä siis reissublogi satunnaisilla pohdinnoilla höystettynä.

Toteutan tällä hetkellä henkilökohtaista pyhiinvaellusta ja ristiretkeä, eli vietän lukukautta vaihto-opintojen parissa. Kohteeksi valikoitui mutkien kautta Filippiinit ja lukukausi on kovaa vauhtia vaihtumassa lukuvuodeksi, jos korkeammat voimat sallivat ja byrokratian rattaat pyörivät suotuisasti.

Koitan ajoittain heitellä kuulumisten ja matkakertomusten sekaan muutamia (kapakka)filosofisia pohdintoja, joita voitte sitten miettiä päissänne (pun intended). Kieleksi valikoitui nyt kotoinen suomi, vaikka näin ollen potentiaalinen lukijakunta romahtaakin (ehkä kolmesta yhteen?).

Blogin eeppinen nimi johtuu seuraavista seikoista:
a) surffaus on – vähäisen kokemukseni perusteella – eräs parhaita ajanvietteitä, joita pallollamme on tarjolla ja yksi tämänkin reissun päämotivaattoreista. Ei, en siis ”osaa” surffata, mutta muutaman kerran olen päässyt testaamaan, toivon mukaan kokemuksia karttuu tällä reissulla.
b) eräät ystäväni ovat erittäin sarkastisia keksiessään lempinimiä.

Reissu on itseasiassa venähtänyt jo pitkälle toisen kuukauden puolelle, mutta blogin aloittaminen on antanut odottaa itseään. Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin täällä tuntuu olevan niin paljon muuta tekemistä, että kirjoittamiselle on vaikea löytää aikaa. Pieni perfektionisti sisälläni ei myöskään anna tehdä ns. juostenkustua versiota. Toisekseen, mietin syytä blogin perustamiselle pitkään ja hartaasti. Mitä sellaista voisin kirjoittaa, että joku (muukin kuin ehkä äiti) sitä jaksaisi lukea?

En oikein keksinyt mitään. Muutamat kaverit kuitenkin sinnikkäästi vaativat blogia, ja koska minut on helppo ylipuhua, niin tässä tätä nyt tulee… Kiitoksia kaikille lukijoille mielenkiinnosta, jos joku jaksaa jopa kommentoida niin arvostan suuresti! Itseasiassa kirjoittaminen on kyllä ihan mukavaa hommaa, ja onhan tämä myös tapa jäsennellä vähän omia ajatuksia.

Koitan nyt kerralla päivittää kaikki viimeisen kahden kuukauden tapahtumat ja vielä valoittaa vähän reissun taustoja, joten ekasta päivityksestä tulee pitkä kuin nälkävuosi. Hang in there!

Mainokset
Kategoria(t): Filippiinit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Introduction (hyvää kannattaa odottaa…?)

 1. ilzed sanoo:

  asiallinen, mutta aivan liian perheystävällinen alku blogille. toivottavasti hukut surffatessa. et tainnu olla ees kännissä ku aloit kirjottaan.

  • Kiitos, muutkin kommentoivat että tämän kehtaa jopa näyttää äitille. Kerron rodittomimmat jutut sitten henkilökohtaisesti jos en huku surffatessa..

   Taisit olla kännissä kun aloit kommentoida? 😀

   • ilzed sanoo:

    en muista. koko helmikuu on hämärän peitossa. 60% kuun päivistä olin humalatilassa. olisi isä ylpeä pojastaan!

    odotan vastedes vähintään suorituksia, joita saa hävetä täällä naama punaisena kun niitä uudesta postistas luen. päivitä jo lisää!

    terveisin,
    malttamaton & kyltymätön

 2. benj sanoo:

  The translation that I got from Google Translate was the weirdest shit ever.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s